Методична година

2021-03-22

/Files/images/2020-2021_nr/metodgodina_bazoviy_komponent/20210322_145706.jpg
22.03.2021р. в ЗДО "Лісова казка" відбулася методична година для педагогів закладу, де йшлося про оновлений Базовий компонент дошкільної освіти в Україні.
Базовий компонент дошкільної освіти (БКДО) — це державний стандарт освіти, що містить норми й положення, які визначають державні вимоги до рівня розвиненості, освіченості та вихованості дитини дошкільного віку. У ньому окреслено умови, за яких стає досяжним належний рівень освіти дитини старшого дошкільного віку.
Виступила директор Савченко Л.А. з презентацією "Новий стандарт дошкільної освіти". Під час свого виступу Людмила Анатоліївна зупинилася на питанні якості дошкільної освіти. Говорячи про наступність між закладом дошкільної освіти і НУШ (новою українською школою), Людмила Анатоліївна вказала на проблеми, пов'язані з недостатньою сформованістю ряду компетенцій у першокласників, що визначають готовність до шкільного навчання.
В зв'язку з цим вихователь-методист Левковська Г.В. проаналізувала результати оцінювання рівня сенсорно-пізнавальної компетенції дітей старшого дошкільного віку, яке було проведене нею в старших групах закладу.
Позитивно оцінивши роботу педагогів зі створення предметно-розвивального середовища для дошкільників та використання інноваційних технологій в освітньому процесі, директор Савченко Л.А. та вихователь-методист Левковська Г.В. акцентували увагу педагогів на забезпеченні результативності роботи з дітьми з орієнтуванням на вимоги державного стандарту освіти в Украні.

/Files/images/2020-2021_nr/metodgodina_bazoviy_komponent/IMG-fee9423dd72db820336cbc334c59e12e-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi