• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас "Ігри з Математичним планшетом - для розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дошкільників"

Майстер-клас "Ігри з Математичним планшетом - для розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дошкільників"

2019-02-21

/Files/images/2018-2019_nr/IMG-d34ec92a0e5e4d0ff9e824cee6dee66e-V.jpg
21.02.2019р. вихователь-методист ДНЗ "Лісова казка" Левковська Г.В. провела для педагогів закладу майстер-клас "Ігри з Математичним планшетом - для розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дошкільників". Галина Володимирівна ознайомила колег з Математичним планшетом, інша назва якого - геоборд ("геометрична дошка"), відзначивши його користь для розвитку уваги, пам'яті, дрібної моторики, уяви та творчого мислення дошкільнят. Крім того, завдяки іграм з Математичним планшетом вихователь має можливість не лише сприяти засвоєнню дітьми певних знань (цифри, геометричні фігури, орієнтування на площині, букви), а й формувати навички групової взаємодії між дітьми. Адже виконувати ігрові завдання на планшеті можна не лише кожній дитині окремо, а й у парі, а також підгрупами.
Галина Володимирівна ознайомила учасників майстер-класу з етапами роботи з Математичним планшетом та презентувала ряд ігор, запропонувавши взяти участь у деяких з них: "Малюнок за зразком", "Числовий ряд", "Оживи фігуру", "Килимок". Виявити творчі здібності педагоги мали можливість під час гри "Придумуємо казку разом".
Завідувач ДНЗ Савченко Л.А. схвально оцінила використання Математичного планшету в роботі з дітьми та запропонувала учасникам майстер-класу висловити свої міркування щодо різновидів ігрових завдань для дітей в різних вікових групах.
Педагоги подякували вихователю-методисту Левковській Г.В. за цікаво та змістовно проведений майстер-клас.
Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi