Всеукраїнський День дошкілля

2018-09-28

/Files/images/2018-2019_nr/IMG_7881.JPG

28.09.2018р. в ДНЗ "Лісова казка" відзначали Всеукраїнський День дошкілля. Розпочалося свято вранці на вулиці флешмобом з чирлідингу, який проводили музкерівник Теплюк Л.В. та інструктор з фізвиховання Наливайко В.П. У флешмобі взяли участь діти, батьки та педагоги "Лісової казки". /Files/images/2018-2019_nr/IMG_7907.JPG
Отримавши заряд бадьорості, дошкільнята пішли снідати. А батьків запросили відвідати хенд-мейд вернісаж "Натхнення душі педагогів", де були представлені роботи працівників закладу. Вчитель-логопед Горбенко О.Г. проводила екскурсію виставкою, де розповіла про захоплення своїх колег у вільний від роботи час.
Після сніданку малята відвідали міні-зоопарк, розташований в холах садка. /Files/images/2018-2019_nr/IMG_7943.JPGВ міні-зоопарку були представлені домашні улюбленці вихованців "Лісової казки". Кролик, папуги, морські свинки, хомячки, велетні-равлики викликали неабиякий інтерес та бурхливі емоції дітлахів. А ще - гордість. Адже діти впізнавали свою домашню тваринку та охоче демонстрували це одноліткам.
Не менш цікавою була екскурсія хенд-мейк вернісажем, яку проводила вчитель-логопед Горбенко О.Г. /Files/images/2018-2019_nr/IMG_7966.JPGДітям хотілося торкнутися до речей, виготовлених дбайливими руками своїх наставників. Вязаний одяг, серветки, декоративний посуд, вишиті серветки, подушечки, картини, карнавальні костюми - всього і не перерахувати, що було на виставці.
Безперечно цікавим, особливо для дівчаток, був майстер-клас з манікюру, який проводила вихователь Євстратенко Л.В.
Мультимедійну презентацію про своє захоплення подорожувати представила дітям завідувач закладу Савченко Л.А.
На згадку про свято педагоги закладу разом з дітьми посадили квіти на Квітковій алеї.
/Files/images/2018-2019_nr/IMG_8032.JPGПедагоги "Лісової казки" - не лише вправні майстрині, а ще й спортсмени. Це переконливо довів тест-драйв з бігу, організований на прогулянці. Діти гаряче вболівали за своїх вихователів, що змагалися у швидкості та спритності. Беззаперечну перемогу отримала вихователь старшої логопедичної групи "Теремок" Герасименко Н.В., з чим її щиро привітали колеги та вихованці./Files/images/2018-2019_nr/IMG_8006.JPG
Цього дня не обійшлося без гостей. В "Лісову казку" завітали першокласники гімназії ім.М.Олійника, серед яких були і колишні вихованці нашого садка. Школярів теж запросили відвідати міні-зоопарк та хенд-мейд вернісаж. А ще - запропонували вийти на спортивну арену, взявши участь у змаганнях, організованих педагогами "Лісової казки".
З нагоди свята школярі разом зі своїм вчителем Савченко Т.О. подарували присутнім запальний танок. На танцполі до школярів охоче приєдналися дошкільнята та педагоги "Лісової казки". Ось так цікаво та весело відзначили День дошкілля в ДНЗ "Лісова казка". Більше можна побачити в розділі "Галерея 2018/2019 н.р."

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi