Підсумкові річні заняття

2018-05-18

/Files/images/2017-2018_nr/IMG_6747.JPG

В ДНЗ "Лісова казка" продовжуються колективні перегляди підсумкових річних занять. 18.05.2018р. вихователь другої молодшої групи "Сонечко" Євстратенко Л.В. провела інтегроване заняття з математики, художньої літератури "З Колобком ми мандрували, все навколо впізнавали". Захоплююча подорож з казковим героєм сприяла виявленню вмінь дітей рахувати, розрізняти кольори та геометричні фігури, орієнтуватися на площині.
В старшій логопедичній групі "Пізнайко" вихователь Свирид Т.А. підготувала інтегроване заняття з математики, логіки, природи "День народження Математичного Короля". Вміло продуманий сюжет та цікаві ігри, в тому числі з використанням ІКТ (інформаційних комунікаційних технологій), дозволили Тетяні Андріївні утримувати стійкий інтерес та увагу дітей протягом усього заняття. Разом з тим старші дошкільники продемонстрували якісні знання про космос, про повітря. Діти добре орієнтуються в частинах доби, днях тижня, місяцях, визначають час за годинником. Вихованці старшої групи вміють користуватися умовною міркою при визначенні об'єму сипких речовин. Також діти добре знають склад числа в межах 10 та розв'язують арифметичні задачі.
Присутні на занятті педагоги відмітили високий рівень розвитку уваги, пам'яті, мислення у старших дошкільників. Це підтвердила і присутня на занятті практичний психолог закладу Опенько С.С., спираючись на результати вихідної діагностики, яку вона проводила з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi